Nincs engedélyezve a javascript.
Virágpor (pollen granulátum)130 gr
Virágpor (pollen granulátum)130 gr
Virágpor (pollen granulátum)130 gr
Virágpor (pollen granulátum)130 gr

Virágpor (pollen granulátum)130 gr

Minden információ, ami egy élethez szükséges egy növény számára, ott rejlik a virágporszemcsébe zárva. Minden benne van, amire táplálékként sejtjeinknek szüksége lehet: a mindent szabályozó vitaminoktól, az élő anyag építéséhez szükséges nyomelemekig, a fehérjék aminosavak névre hallgató alapköveiig.
1 499 Ft
(11 531 Ft/kg)

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli eladási ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Adatok
Tulajdonságok:
Karton:
12
Gyártó neve:
Szász Ilyés
Márka:
Miere Carpatica
Származási ország:
Románia
Kiszerelési egység:
kg
Kiszerelés:
0.13
Összetevők:
Virágpor
BIO:
Nem
Paleo:
1
Zsírszegény:
1
Egészséges életmód:
1
Mentes
Mesterséges színezék:
Igen
MENTES / GLUTÉN:
Igen
MENTES / LAKTÓZ:
Igen
MENTES / TARTÓSÍTÓSZER:
Igen
MENTES / ÁLLATI EREDETŰ ÖSSZETEVŐ:
Nem
MENTES / GMO:
Igen
MENTES / ALKOHOLMENTES:
Igen
MENTES / PÁLMAOLAJ:
Igen
MENTES / HOZZÁADOTT SÓ:
Igen
MENTES / HOZZÁADOTT CUKOR:
Igen
MENTES / SÓ:
Igen
MENTES / CUKOR:
Nem
MENTES / KALÓRIA:
Nem
MENTES / ADALÉK:
Igen
MENTES / ÉLESZTŐ:
Igen
MENTES / SZULFITMENTES:
Igen
MENTES / HIPOALLERGÉN:
Igen
MENTES / SZÓJA:
Igen
MENTES / ÉDESÍTŐSZER:
Igen
Kalória
Energia (kJ)/ 100 g:
1576
Energia (kcal)/ 100 g:
377
Zsír tartalom/ 100 g:
4.3
Telített zsírsav/100 g:
3.1
Szénhidrát tartalom/100 g:
64
Cukor tartalom/100 g:
63.6
Fehérje tartalom/100 g:
7.5
Só tartalom/100 g:
20.9
Rost tartalom/100 g:
0
Leírás
Raktári kód:
H00160
ISBN:
6424867004270
EAN:
6424867004270
Tömeg [g]:
130
Minden információ, ami egy élethez szükséges egy növény számára, ott rejlik a virágporszemcsébe zárva. Minden benne van, amire táplálékként sejtjeinknek szüksége lehet: a mindent szabályozó vitaminoktól, az élő anyag építéséhez szükséges nyomelemekig, a fehérjék aminosavak névre hallgató alapköveiig. Sajnos mindezen kincseket egy cellulóz burok tartja magába zárva, de ha meglocsoljuk citromlével vagy vörösborral, esetleg joghurtba, vagy mézbe keverjük, akkor lebontja a cellulóz burkát