Nincs engedélyezve a javascript.

Települések, ahova Hazaszállítunk

Aktuális címlista a szállítási információk menüpontban.

A házhoszszállítást mi magunk végezzük, külsős futárcég bevonása nélkül. Ennek hátránya, hogy nem vagyunk országosan elérhetőek, viszont van néhány előnye is:
- Csomagolás mentesen tudjuk vinni a termékeket, amivel védjük környezetünket. Külsős futárcég esetében extra, és stabil csomagolásra lenne szükség, amivel szemetet termelnénk.

- Közvetlen környezetünket szolgáljuk ki, ami kevesebb üzemanyagot, alacsonyabb környezet terhelést jelent.

- Saját futáraink többnyire ismerik a termékeinket. Lehet tőlük kérdezni. Így létrejön a klasszikus vevő- eladó kapcsolat, ami már csak a kisebb boltokban maradt meg.

- Futáraink számára a termékek kiszállítása nem csupán egy feladat, amit gyorsan le kell tudni, hanem lehetőség a személyes kapcsolattartásra Önnel, a vásárlóval.

- A korábban kiszállított göngyöleget vissza tudjuk váltani, vagy cserélni.

Települések, ahova Hazaszállítunk

Bevásárlás házhozszállítás Fejér és Komárom- Esztergom megyékben, illetve Pest megye és Budapest dunántúli részén.

a Kárpát-medence ízei

Miben különbözünk a térségben elérhető hasonló szolgáltatóktól?

 • Magyar gyártók termékeit forgalmazzuk, melyeket mi magunk is szívesen fogyasztunk, használunk.
 • Újrahasznosított és többször használható táskákban szállítunk, ezzel is támogatva környezetünket.
 • Az általunk forgalmazott betétdíjas üvegeket cseréljük, vagy visszaváltjuk.
 • Termékeink 100%-ban a Kárpát-medencéből származnak, egy részük pedig a közvetlen környezetünkből, Fejér és Komárom - Esztergom vármegyéből érkeznek hozzánk.
 • Bevásárlás házhozszállítás Fejér és Komárom- Esztergom megyékben, illetve Pest megye és Budapest dunántúli részén.

  Választékunk

  Termékeink túlnyomó része határon túli magyar gyártóktól származik.

  Számunkra fontos, hogy anyanyelvünkön tárgyaljunk szállítóinkkal, és személyesen ismerjük egymást.
  Célunk, hogy rövidítsünk az "ellátási láncon", hiszen szolgáltatásunkkal a gyártók-termelők közelebb kerülnek vásárlóinkhoz, kevesebb üzemanyag felhasználásával jutnak el hozzájuk a termékek.
  Az anyaországi gyártók közül a megyei, Komárom-Esztergom és Fejér vármegyei szállítókat részesítjük előnyben. Ezzel a helyi vállalkozásokat kívánjuk erősíteni, és az országon belüli áruszállítást a lehető legrövidebb távolságon megvalósítani.
  Választékunk

  Miért kezdtünk ebbe a vállalkozásba?

  A térképen látható partnereink elhelyezkedése a Kárpát-medencében.

  Úgy gondoljuk, hogy a Kárpát-medence, többek között gasztronómiai egység is.
  A generációk óta itt élő emberek ehhez a környezethez, az itt megtermelt élelmiszerekhez alkalmazkodtak.
  Mi a kereskedelem eszközeivel szeretnénk erősíteni ezt az egységet.
  Küldetésünk, hogy kényelmesen elérhetővé tegyük a Kárpát-medence ízvilágát, vásárlóink otthonába szállítva partnereink kiváló minőségű termékeit.
  Beszállító partnereink határon túli magyarok, akiket úgy segítünk, erősítünk, hogy termékeiket eljuttatjuk Önökhöz.
  Miért kezdtünk ebbe a vállalkozásba?

  Csíksomlyói búcsú alkalmából

  A CSÍKSOMLYÓI MÁRIA TEÁJA

  Nem csupán egy hangzatos reklám név, de túlmenően annál sokkal több. Vannak olyan gyógynövényeink, amelyek Mária nevéhez kötődnek, vagy a biblia említi, vagy a néphagyomány útján maradt ránk ez a szimbolikus kapcsolat. Érdekessége, hogy ezek a gyógynövények valóban a női nem betegségének a gyógyítói, a női minőség erősítői. Összetevői között a legkiemelkedőbb növény a palástfű, amelyet Mária palástjához hasonlítanak. Egy bájos, selymes tapintású, igazán szép formájú levél, amelynek az a jellegzetessége, hogy a reggeli harmatcsepp megmarad a levél közepén, mint egy könnycsepp, mely néha megjelenik a nők szemében, úgymond szelíden viselve a nehézségeket, amelyek rájuk hárulnak. A palástfű Mária palástjáról kapta nevét, egy palást, amelyet bár a gyengédebb nem visel, mégis képes oltalmat nyújtani a gyermeknek, családnak, egy népnek és az egész világnak. Ez a csodás kis növény az egyik legkiválóbb női hormonháztartás szabályozó gyógynövényünk. Elsősorban a vérzést szabályozza. Fiatal lányok és változó korban levő hölgyek vérzési panaszait enyhíti, de nagy jelentőséggel bír a hőhullámok leküzdésében is.
  Másik csodás összetevője a teának a cickafark. Szerencsére vidékünkön eléggé ismert gyógynövény. A székely nők tudják, hogy a legjobb szer, ha alhasi gyulladásuk van, nem csak a női szervek, de a húgyutak gyulladását is gyógyítja (pl. felfázás). De bizony makacs cisztákat is gyógyítanak cickafarkfűvel. Nem csak teaként, de ülőfürdőként is lehet, sőt kell használni ilyen esetben.
  A harmadik összetevő a málnalevél. Ennek a levélnek szintén fontos szerepe van a méhfal megerősítésében és petesejt méhbe ágyazódásában. Így elsősorban olyan fiatal hölgyeknek ajánlom, akik szeretnének áldott állapotba kerülni. Vigyázat! A málnalevél méhösszehúzódásokat okoz, ezért áldott állapotban már nem használható, mert vetélést okozhat. Viszont annál jobb barátja a vajúdó nőnek. Magyarországon már a nőgyógyászok is ajánlják, hogy a szülészetre érkező nők egy liter málnalevél teával érkezzenek, hogy hamarabb megszülessen a baba.

  Ez a három összetevő segít abban, hogy mindennemű lappangó, vagy már kimutatott rendellenességeket orvosolni tudjuk. Ez a teakeverék gondoskodik arról, hogy a hormonháztartásunk rendben legyen, szerveink gyulladása megszűnjön és gyenge méhünk erősödjön.

  A tea negyedik és ötödik összetevője csak szimbólikusan kötődik Mária nevéhez: a kék búzavirág a néphagyomány szerint Mária palástjának kékségét őrzi, a fehér rózsa pedig a tiszta női minőség szimbóluma.

  Csíki Emese a tea gyártója hiszi, és a tapasztalatok is azt bizonyítják, hogy a gyógynövények energetikai szinten gyógyítanak. A természet tiszta női engergiáit magunkhoz véve sokat tehetünk testi és lelki egészségünk megőrzéséért! Nekünk, székelyeknek, van egy erős női energiaforrásunk: a csíksomlyói szűz Mária! Rengeteg csoda kötődik nevéhez, rengeteg gyógyulás történt azokban, akik segítséget kértek tőle. Saját tapasztalatból is tudom, hogy pillanatok alatt történt meg olyan gyógyulás, amit évekig szakemberek nem voltak képesek orvosolni. Ehhez viszont kell a lelki csend, a befelé fordulás és a hit! Ha ez másképp nem megy, akkor talán egy, vagy több rituálé szerű teázás segít ráhangolódni, harmóniába kerülni!
  Csíksomlyói búcsú alkalmából
  A keresett kifejezésre nincs találat