Nincs engedélyezve a javascript.
Maurer  Fodor Olaszrizling 2017  0,75L

Maurer Fodor Olaszrizling 2017 0,75L

A szőlősorokat mindössze egy 3 méter széles út választja el a “Szelevényi” természetvédelmi területtől. Talaja homok, lösz, vályog és erdőtalaj, felszín alatti agyag és terméskő rétegekkel. 50 éves szőlőtőkékről október végén szüretelnek, melyet követően 7 napig héjon ázik a szőlő, majd 16 hónapig 500 literes tölgyfahordóban kerül érlelésre. Derítetlen és szüretlen, alacsony kéntartalmú bor.
5 849 Ft
(7 799 Ft/l)

Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli eladási ár

Online ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Jelenleg nem rendelhető
Adatok
Tulajdonságok:
Karton:
6
Tárolási információk:
Hűvös, sötét helyen tárolandó
Gyártó neve:
Maurer Oszkár
Márka:
Maurer
Származási ország:
Szerbia
Kiszerelési egység:
l
Kiszerelés:
0.75
Allergének amiket tartalmazhat:
SO2
BIO:
Igen
Összetevők:
bor
Allergének:
szulfitokat tartalmaz
Származási hely:
Szerbia
Mentes
Mesterséges színezék:
Igen
MENTES / GLUTÉN:
Igen
MENTES / LAKTÓZ:
Igen
MENTES / TARTÓSÍTÓSZER:
Igen
MENTES / ÁLLATI EREDETŰ ÖSSZETEVŐ:
Igen
Az összes allergéntől mentes termék:
Nem
MENTES / GMO:
Igen
MENTES / ALKOHOLMENTES:
Igen
MENTES / PÁLMAOLAJ:
Igen
MENTES / HOZZÁADOTT SÓ:
Igen
MENTES / HOZZÁADOTT CUKOR:
Igen
MENTES / SÓ:
Igen
MENTES / CUKOR:
Igen
MENTES / KALÓRIA:
Igen
MENTES / ADALÉK:
Igen
MENTES / ÉLESZTŐ:
Igen
MENTES / SZULFITMENTES:
Nem
MENTES / HIPOALLERGÉN:
Igen
MENTES / SZÓJA:
Igen
MENTES / ÉDESÍTŐSZER:
Igen
Alkohol
Borvidékek:
Hajdújárás-Szerémség
Szárazság:
száraz
Sajt párosítás:
Kifejezetten érett félkemény, kemény sajtok.
Szőlőfajta / Fehér fajta:
Olaszrizling
Alkohol tartalom (%):
14.14
Étel párosítás:
Komplex, testesebb ételek, keleti fűszeresség, zsírosabb húsok mellé.
Leírás
Raktári kód:
H00326
EAN:
2000000000084
Tömeg [g]:
750
A szőlősorokat mindössze egy 3 méter széles út választja el a “Szelevényi” természetvédelmi területtől. Talaja homok, lösz, vályog és erdőtalaj, felszín alatti agyag és terméskő rétegekkel. 50 éves szőlőtőkékről október végén szüretelnek, melyet követően 7 napig héjon ázik a szőlő, majd 16 hónapig 500 literes tölgyfahordóban kerül érlelésre. Derítetlen és szüretlen, alacsony kéntartalmú bor.